About


Let’s talk branding

Let's talk branding 
Let’s Talk Branding, het blog voor iedereen die gefascineerd is door de wereld van branding, merkstrategie en marketing. Je vindt op dit blog succesverhalen, trends en inspiratie.

De wereld verandert in rap tempo, en branding & marketing lijken steeds meer impact te hebben. Op dit blog lees je waarom mensen de keuzes maken die ze maken. Met als belangrijkste vraag: wat kunnen marketeers hier van leren en hoe kunnen ze dit in de praktijk gebruiken?

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste posts? Laat dan je e-mailadres achter (zie de rechterkolom van deze pagina) en schrijf je in om e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Ook is Let’s Talk Branding te volgen op Facebook: www.facebook.com/Lets-Talk-Branding

 


Rik Olthof

Rik Olthof - Let's Talk Branding

Rik is freelance Merkstrateeg. Met veel interesse volgt hij wat consumenten dagelijks bezighoudt, hun gedrag en keuzeprocessen. Hier vanuit zoekt hij steeds weer naar hoe bedrijven aansluiting kunnen vinden bij deze consumenten, door de unieke kracht van hun merk op een relevante manier te benadrukken.

Rik heeft een Master in Communication Studies, heeft ervaring in de reclame en werkte ruim 6 jaar als Senior Brand Strategist bij CARTILS Amsterdam waar hij merkstrategie├źn ontwikkelde voor diverse nationale en internationale bedrijven binnen de FMCG-sector. Hij is gespecialiseerd in brand strategy, merkpositionering, trendimplementatie en het geven van richting aan het creatieve proces.

Tips of suggesties voor een volgende blogpost? Hulp nodig bij een positionering van jouw merk? Meer weten over trendimplementatie? Neem gerust contact op met Rik!

Rik Olthof
Mail: rik@letstalkbranding.nl
L
inkedIn: www.linkedin.com/pub/rik-olthof/9/a18/722